Vyšlo první vydání speciálního jubilejního dvojčísla Magazínu KPCG

21/10/2022

V pořadí 24. vydání klubového magazínu na 68 stranách přináší sedmero inspirativních rozhovorů s členy rodiny Český Goodwill, ohlédnutí za desetiletí s firmovými oscary a celou řadu dalších užitečných a zajímavých informací. Bonusem je Ročenka Český Goodwill 2022.

Zvláštností letošního roku je, že Magazín KPCG vychází pouze ve 2 číslech. Na počet stránek si však nic nezadá s tradičními 3 čísly, na která jsou čtenáři zvyklí v průběhu roku. O svou dávku inspirace tak ochuzeni nebudou, právě naopak. Navíc obě letošní vydání jsou spolu unikátně propojená, a to jak po vizuální, tak i obsahové stránce. Komplexní obrázek pak v plné kráse a kontextu čtenář uzří, až bude mít vedle sebe obě letošní vydání.

První vydání dvojčísla Magazínu KPCG již nyní mají hosté galavečera Český Goodwill 2022 a členové KPCG ve svých rukách, druhé vydání letošního jubilejního dvojčísla vychází koncem listopadu a před Vánoci zamíří do schránek vybraným členům rodiny Český Goodwill a KPCG.

Zdroj: HP N Media pro Český Goodwill

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů